Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Bedel tahminı bileğerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başlangıcında arz aldığından güvenli olmanızı isteriz. Sebepleri özge bir blog yazımızda açıklayacağız.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu baplar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan yapmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü takkadak bapnın rahatlıkla açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz hamam yangın contası.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan ivedili hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere birlik kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını Yangın Merdiveni Kapısı önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, sene içre emanet kaybına sebep olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem birey hem bile dünyalık yitirilmesine Yangın Merdiveni Kapısı illet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile mürtefi kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve esrar kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set yegâne kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın vakaları birgani yapıda en sık muhaliflaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere tarz heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki esrar, yangın, tül vs. Yangın Çıkış Kapısı gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini kösteklemek veya mümkün başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Report this wiki page