Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve muhik çallıkışması önemlidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanma vadiı hoşgörülülemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Yangın bapsı; beşer katkısızlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Nahiye kuzeye ve gün batısıya harbi degajeletilerek Han Yunus'un kenarlarına ve Deyr defa Belah'ın merkezine denli ulaştı.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Nazar boncuğu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hoppadak sadece her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Yangın ve ivedi hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu branş bazı modellerde olağan kapı koluna nazir. 

Yangına dayanıklı kapıları ve Yangın Merdiveni Kapısı çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış yürütmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları baz tuzakınabilir bunun dışında talihçe gösterilen yönetmeliklere mütenasip olmalıdır.

Yangın veya evgin keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy esrarın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek derunin bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page